2012/06

doom.com.hr novosti na hrvatskom jeziku.
User avatar
fx
nightmare
Posts: 636
Joined: 30.11.2003 04:00
Location: Zagreb, Croatia

2012/06

Post by fx »

Stiglo ljeto, euro2012, vrućine i godišnji odmori, EDL 2012 je pri kraju, a tako i vijest da je Skulltag prošlost, a Zandronum nastavlja gdje je Skulltag zaustavljen. Po onome što piše na stranicama, Zandronum će izbaciti mape i sve ostale dodatke te će biti ogoljen poput Odamex-a i ZDaemon-a i vjerujem da su tim preokretom na pravom putu da privuku i ostale igrače koji su trenutno na ZDaemon-u ili Odamex-u. No ipak, činjenica da sveukupno nema puno igrača, a svi zajedno se dijele na tri ekipe je zapravo dosta loša. No, vidjeti ćemo jer ZDaemon 1.09 bi trebao prema mom mišljenju izaći ovaj mjesec.

U COMPET-N bazu su dodani svi Doom 2, TNT i djelomično Ultimate Doom demo-i, a nakon svih ovih godina skupilo se deset novih igrača, barem što se tiče WAD-ova. MySQL baza polako napreduje, no bitan napredak se može očekivati tek nakon što svi WAD demo-i budu u staroj bazi.

Sve EDL 2012 demoe možete skinuti sa naših download stranica, a još se treba odigrati par mečeva prije samih finala.

Challenge donosi neka iznenađenja, wabe je dobio Sedlića na MAP01 3:2, a Sedlić Titana 3:2. U tijeku je Gyrossman vs. Titan na fuloser mapi. Oba meča su vrlo zanimljiva, a sve ih možete skinuti sa foruma ili sa naših download stranica. Na forumu možete pročitati i komentare igrača za odigrane mečeve.

Sedlo nam je poslao hrpu starih i odličnih (kvalitetnih) demo-a koji su dostupni na ZDaemon download stranici. Provjerite ih svakako jer se tamo nalaze neki stari i predobri demoi!

Nedavno sam naletio na izrazito zabavnu Doom modifikaciju Brutal Doom. Ako vam se ne da isprobavati, možete pogledati i video na Youtube-u i doznati što je to Brutal Doom.

Naravno ne zaboravite pogledati i naš Youtube kanal, Facebook stranice ili nas pratite preko Twitter-a.